Hur kan vi skapa en stabil grön energimarknad?

I avsnitt 61 av Pareto Podcast diskuterar vi energitransformationen med analytiker Kari Eide Hartved och Volues vd Trond Straume

Dela med andra

Hur kan vi skapa en stabil grön energimarknad?

Pareto Securities

Energitransformationen skapar många möjligheter, men också utmaningar. Ren energi är både volatil, komplex och sätter press på infrastrukturen. För att kunna använda olika rena energikällor effektivt behövs system för effektivisering och datainsamling. I det här poddavsnittet diskuterar vi omställningen från traditionella energikällor till förnybara och hur mjukvarusystem, algoritmisk elhandel, datainsamling och analys kan bidra till en bättre energimarknad.

Medverkar gör Pareto Securities analytiker Kari Eide Hartved och Volues vd Trond Straume. Volue är en ledande leverantör av affärskritisk programvara till hela värdekedjan för ren energi, noterat på Oslo Börs. Bolaget verkar inom tre huvudområden: energi, elnät och infrastruktur och har en bred produktportfölj som sträcker sig från optimering, datainsamling och analys till elhandel och kraftnät.

Lyssna på Spotify här

Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES