Implantica: "Vi ser ljuset i tunneln" / Pareto Securities’ 12th Annual Healthcare Conference

I början av september anordnade Pareto Securities sin årliga hälsovårdskonferens där vi fick chansen att prata med Implanticas vd Peter Forsell.

Dela med andra

Implantica:

Pareto Securities

Implantica är en medicinteknikkoncern som utvecklar implantat, vilka placeras i kroppen för att ersätta olika kroppsfunktioner eller behandla sjukdomar. Den längst framskridna produkter är RefluxStop™ som behandlar sura uppstötningar från magsäcken upp till matstrupen.

Bolaget har haft en del motvindar under covid-19 då sjukhusen begränsat refluxoperationer men nu börjar sjukhusen öppna upp och Forsell ser ljuset i tunneln.

 

Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES