Intervju med Surgical Science: "Det finns ett stort behov och vi har lyckats leverera"

Surgical Science är ledande inom tillverkning av VR simulatorer för kirurgi och endoskopisk träning. Vi intervjuade Surgical Sciences vd Gisli Hennermark under bolagets Kapitalmarknadsdag den 22 februari.

Dela med andra

Intervju med Surgical Science:

Pareto Securities

Surgical Science är ledande inom tillverkning av VR simulatorer för kirurgi och endoskopisk träning. En stor utmaning inom sjukvården är att minska vårdskador och där är medicinsk träning en viktig pusselbit. Med hjälp av Surgical Science simulatorer kan kirurger få medicinsk träning innan de opererar på en faktisk patient. Bolaget licensierar även teknologi till robotkirurgibolag. 

Vi intervjuade Surgical Sciences vd Gisli Hennermark under bolagets Kapitalmarknadsdag den 22 februari. I Inslaget berättar Hennermark om bolagets utveckling 2022 och potentialen framåt. Dessutom ges kommentarer från Dr. Mark Slack CMO och medgrundare CMR Surgical samt Dr. Henrik Falconer chefsläkare och docent vid Karolinska Universitetssjukhuset som båda föreläste om kirurgi och simulering under dagen.

Vi har aktiv analysbevakning av Surgical Science, för att läsa analysen klicka här. 


Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES