Missa inte att anmäla dig på Pareto Securities’ 28th Energy Conference

Den 15-16 september anordnar vi vår 28: onde energikonferens i Oslo. Vi är stolta över att kunna bjuda in våra kunder till den största energikonferensen i Europa med ett rekordantal på 140 företag som presentera i år.

Dela med andra

Missa inte att anmäla dig på Pareto Securities’ 28th Energy Conference

Pareto Securities

Det är ett rekordstort intresse för energikonferensen i år och fokus ligger på energitransformationen och den nya tekniken som möjliggör förändringen.

De presenterande bolagen täcker spektret av energisektorn, från de traditionella olje- och gasbolagen till utvecklare och producenter av förnyelsebar energi. Hela värdekedjan finns representerad på konferensen med allt från producenter till distributörer och havstransport. Här hittar du fullständig lista över de bolag som presenterar på konferensen.

Konferensen inledes med en paneldiskussion mellan ledande företag inom energiproduktion och energiintensiva industrier. Fokus för debatten kommer att ligga på de stora möjligheter som energiomställningen skapar samt utmaningar och det förändringar som krävs. Efter debatten följer en mängd spännande bolagspresentationer och diskussioner. Ta chansen att lyssna på 140 bolag verksamma inom bland annat olja, vätgas, cleantech, shipping, förnyelsebar energi och batterisektorn.

År 2020 välkomnade vi mer än 2 500 investerare och branschexperter på konferensen och vi förväntar oss ännu högre deltagande i år.

NÄR
15-16 september

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES