Otovo: "En kraftig solscellstillväxt" / Pareto Securities' Power & Renewable Energy Conference 2022

På vår Power & Renewable Energy-konferens den 3 februari besökte vd Andreas Thorsheim vår tv-studio tillsammans med Matilda Karlsson och Sebastian Baartvedt. Lyssna på intervjun för att höra Thorsheim berätta mer om påverkan på elpriserna, vikten av solceller och hur företaget ska fortsätta växa.

Dela med andra

Otovo:

Pareto Securities

Otovo erbjuder en marknadsplats för solcellsinstallation på hustak. Under energikrisen har efterfrågan på solceller ökat dramatiskt Bolaget som börsnoterades i februari förra året redovisade nyligen sina siffror för fjärde kvartalet 2021, som visade att bolaget har sjudubblat sin orderbok.

 

Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES