Pareto Securities' Battery Metals & Mining Conference

Den 23 februari anordnar Pareto Securities en konferens med tema batterimetaller och gruvor

Dela med andra

Pareto Securities' Battery Metals & Mining Conference

Pareto Securities

Råvarumarknaden hade ett starkt år 2020 och med en stigande global trend inom elektrifiering finns det höga förväntningar på gruvföretagen. I kombination med behov av specifika råvaror i den "gröna ekonomin" kommer gruvdrift att spela en nyckelroll för att leverera nödvändiga råvaror till framtidens "Clean Tech".

Konferensen kommer att bli ett heldags virtuell event med presentationer och paneldiskussioner från både tillväxtföretag och mer etablerade företag inom sektorn.

Som Paretokund har du chans att lyssna på bolag som Bluestone Resources, Chaarat Gold, Denison Mines, Eprioc, Filo Mining, Greenland Minerals, Josemaria Resources, Kopy Goldfields, Lucara Diamond, Lundin Mining, Mineral Commodities, Neometals, NGEx Minerals och Pilbara Miernals.

 

Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES