Sedana Medical / Pareto Securities’ 12th Annual Healthcare Conference

I början av september anordnade Pareto Securities sin årliga hälsovårdskonferens där vi fick chansen att prata med Sedana Medicals tillförordnade vd Jens Lindberg.

Dela med andra

Sedana Medical / Pareto Securities’ 12th Annual Healthcare Conference

Pareto Securities

Sedana Medical är ett svenskt medicintekniskt företag som grundades 2005 med fokus på inhalationssedering för att förbättra patientens liv under och efter sedering.

Covid-19 har gett bolaget en ordentlig medvind trots att de inte haft marknadsgodkännande. Nu när pandemin har lagt sig, hur har efterfrågan hållit uppe på de viktiga marknaderna? Det tillsammans med marknadsgodkännande, prisbilder och framtid pratar vi med Lindberg om.

 

Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES