Vow: Full fart i metallindustrin / Pareto Securities' Power & Renewable Energy Conference 2022

Vows vd Henrik Badin besökte vår Power & Renewable Energy-konferens och gav en inblick i företagets klimatlösningar inom kryssnings- och metallindustrin tillsammans med vår aktieanalytiker Gard Aarvik.

Dela med andra

Vow: Full fart i metallindustrin / Pareto Securities' Power & Renewable Energy Conference 2022

Pareto Securities

Cleantech-företaget Vow levererar klimatlösningar inom kryssnings- och metallindustrin. Trots stagnationen i kryssningssektorn till följd av pandemin har Vows aktivitet i sektorn varit rekordhög.

– Vi har haft rekordhög orderingång. Från 2021 till 2022 har orderingången ökat med 50 procent och vi har nästan 600 miljoner i orderingång i kryssningsprojekt 2022. Tänk dig det – i en bransch som delvis lagts ner, säger Badin i intervjun.

Förra sommaren knoppade de av Vow Green Metals som börsnoterades som ett separat bolag. Metallindustrin präglas av ökade gaspriser och höga klimatutsläpp där de båda bolagen genom sina biokollösningar hoppas kunna bidra till att minska koldioxiden

Hör Badin berätta mer om avkarboniseringen, satsningen på metallindustrin samt deras stabila position inom kryssningsbranschen tillsammans med analytikern Gard Aarvik och Matilda Karlsson.

Vi har analystäckning på Vow och Vow Green Metals. Som Pareto-kund kan du läsa alla våra Vow-analyser här

Som kund kan du även se Vows presentation från konferensen (tillgänglig till 5 februari).

 

Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES