Nyhet: Få en bättre översikt över de senaste avsluten i marknaden

Nu har alla kunder tillgång till en ännu mer omfattande översikt över handelsrörelserna på marknaden. Se de senaste avsluten på flera marknadsplatser än Stockholmsbörsen, historiska avslut och mer detaljerad information om de senaste avsluten på marknaden.

Dela med andra

Bilden visar en aktiesida i Pareto Securities Onlinetjänst där modulen med aktiens senaste avslut är markerad.

Pareto Securities

Yes

Bild på Pavas Mehra, chef för Electronic Trading på Pareto Securities.

Vi vill ge våra kunder den bästa överblicken över vad som händer på aktiemarknaden. Därför har vi samlat och integrerat så mycket handelsinformation som möjligt direkt i vår handelsplattform, så att du som kund alltid vet vad som har skett på marknaden, säger Pavas Mehra, chef för Electronic Trading i Sverige.

I tillägg visar den nya översikten hur mycket mer volym på marknaden du som Pareto-kund har tillgång till.

Där de flesta handelsöversikter endast visar köp- och säljkurser, antal omsatta aktier och handelstider, kan kunder nu få en mer komplett bild av de senaste avsluten, inklusive affärer på andra marknadsplatser (MTF:er).

Utöver aktiekursen, volymen och tidpunkten, ser kunder enkelt på vilken marknadsplats avslutet gjordes på, vilken typ av transaktion det var, värdet av transaktionen, bid/ask vid avslutstillfället samt spreaden.

Den nya översikten är tillgänglig på alla nordiska och amerikanska aktier i vår onlinetjänst.


Se fördelarna med en konsoliderad orderbok och vår Smart Order Router

Crika 40 procent av handeln i svenska börsnoterade aktier sker faktiskt inte på primärmarknaden (Nasdaq OMX). Dessa transaktioner sker på andra marknadsplatser (även kallade MTF:er) såsom alternativa marknadsplatser, dark pools och Systemic Internalisers (SI). För vissa svenska storbolag sker till och med majoriteten av avsluten utanför primärmarknaden.

Till skillnad mot vissa andra aktörer, prioriterar vi inte primärmarknaden. Istället ger vi dig tillgång till mängder med marknadsplatser i en konsoliderad orderbok och skickar dina ordrar via vår Smarta Order Router (SOR) som säkerställer bästa möjliga kurs och likviditet.

Genom det nya verktyget för senaste avslut får du en enkel visualisering av hur mycket "dold" volym i marknaden du som Pareto-kund har tillgång till.

Översikt över de senaste avsluten i Saabs aktie i Pareto Securities onlinetjänst där avsluten på MTF:er är markerade.

Vår Smart Order Router (SOR) fungerar automatiskt och är inget du som kund behöver tänka på. Du betalar samma courtage oavsett vilken marknadsplats transaktionen genomförs på, och aktierna kommer att bokas in som vanligt till ditt konto.

Se aktiernas historik

De nya översikterna visar också historiska transaktioner för ett värdepapper. Översikterna visar dock endast Stockholsbörsen eller motsvarande primärmarknad, medan intradagsöversikten visar avslut på primärmarknaden och MTF:er.

Historiken sträcker sig 90 dagar tillbaka.

Kostnadsfritt och tillgängligt för alla kunder

De nya översikterna samt vår Smart Order Router (SOR) är kostnadsfritt tillgängliga för alla kunder i vår onlinetjänst. Översikterna är tillgängliga för alla nordiska och amerikanska värdepapper.

Laster inn...

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES