Pareto Securities Onlinetjänst

Få tillgång till en komplett plattform för aktiehandel hos Pareto Securities. Via vår hemsida får du tydlig överblick av din portfölj samt möjligheten att handla på de nordiska samt amerikanska börserna.

Registrera dig på 3 minuter med BankID

  • Aktie- och fondhandel i Norden & USA
  • Tillgång till utförliga analyser
  • Olika ordertyper och algoritmer
  • Grafverktyg med teknisk analys
  • Smidig valutaväxling

Snabb och trygg handel

Med Paretos Onlinetjänst får du enkel överblick av dina investeringar samt tillgång till snabb och trygg aktiehandel i Norden och USA. Dessutom får du kostnadsfri marknadsinformation samt möjlighet till realtidkurser och konsoliderad orderbok. Du får även tillgång till hundratals fonder samt detaljerad information och indikativa priser på de obligationer vi är aktiva i. Hos oss har du även möjligheten att handla svenska onoterade aktier.

Vid orderläggning görs det via vår avancerade Smart Order Router (SOR), som säkerställer bästa pris och volym. Hos oss har du även möjlighet att använda flertalet ordertyper samt algoritmer för att underlätta din handel.

Automatisk nettoväxling eller valutakonto

Om du handlar aktier i en annan valuta än SEK växlar vi dina affärer automatiskt innan marknaden öppnar nästa dag. Hos oss betalar du endast för växlingen av nettohandelsbeloppet, dvs. skillnaden mellan köp och sälj i en valuta under en handelsdag.

Med ett valutakonto kan du hantera valutaexponeringen i din portfölj samt minska handelskostnaderna. Köp och försäljningar av utländska aktier debiteras och krediteras i respketive valuta. Om du säljer en USD-aktie kommer du krediteras med ett belopp i USD, och om du köper en aktie i EUR kommer kontot att debiteras med ett belopp i EUR.

Skärm med växelkurser

Allt samlat i en plattform

Aktiemäklare som läser en aktieanalys

Tillgång till vårt breda analysutbud

Vårt analysteam täcker ett stort antal bolag noterade på de nordiska börserna, samt vissa internationella bolag i samma sektorer. Vi erbjuder bland annat aktieanalyser, branschanalyser och modellportföljer. Månadsportföljen – Månadsvisa uppdateringar med våra analytikers rekommendationer. Utöver detta får du som kund nyheter från en rad nyhetskällor och uppdaterad finanskalender, med relevanta företagshändelser och bolagspresentationer.

Skärm med en aktiegraf av typen candlestick

Ordertyper & algoritmer

Via onlinetjänsten kan du snabbt lägga ordrar när du upptäcker en möjlighet i marknaden. Hos oss är du dock inte begränsad till enkla limit-ordrar utan du har tillgång till mängder av ordertyper, så som: marknadsorder, fill or kill, fill and kill, stop-loss, at-close, m.m. Utöver det erbjuder vi dig även möjligheten till algoritmhandel för att underlätta din trading. Alla kunder får tillgång till de tre standardiserade algoritmerna: Participation, Darkpool och Over the day.

Aktiegrafer i olika typer

Grafverktyg med teknisk analys

Analysera marknaden i detalj genom tillgång till mängder av olika graftyper och indikatorer. I vårt funktionella grafverktyg kan du fritt kombinera olika indikatorer och oscillatorer för att få den informationen du behöver. Du har även möjligheten att använda vårt ritverktyg direkt i grafen med tillgång till flertalet linjetyper och figurer. Dessa verktyg används för att identifiera trender, motståndsnivåer och stödnivåer, vilket kan hjälpa till att fatta mer välgrundade beslut.

Handlar du aktivt och vill veta vad vi kan erbjuda dig?

Ett dedikerat team av aktiemäklare med lång erfarenhet av handel och trading ger dig snabb och professionell hjälp. Vi kan hjälpa till med både tekniska och marknadsrelaterade frågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett samtal om vad vi kan erbjuda dig som investerare.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.
Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.