Teknisk analys hos Pareto Securities

Få möjligheten att använda en komplett handelslösning med tillgång till avancerad teknisk analys direkt i vår onlinetjänst samt i Infront.

Registrera dig på 3 minuter med BankID

  • Teknisk analys i Onlinetjänsten och Infront
  • Stort utbud av indikatorer och oscillatorer
  • Mängder av linjetyper, figurer och Fibonacci
  • Investtech integrerat direkt i Onlinetjänsten

Kostnadsfri teknisk analys i onlinetjänsten

Analysera marknaden i detalj genom tillgång till mängder av olika graftyper och indikatorer. Med vårt funktionella grafverktyg kan du fritt kombinera olika indikatorer och oscillatorer för att få den informationen du behöver. Du har även möjligheten att använda vårt ritverktyg direkt i grafen med tillgång till flertalet linjetyper och figurer samt Fibonacci. Väl inne på Teknisk analys-fliken använder du vår Default-graf, men har samtidigt snabb tillgång till åtta andra profiler.

Teknisk analys i Infront

I den avancerade handelsterminalen Infront Active Trader får du naturligtvis tillgång till ett komplett grafverktyg med teknisk analys. I Active Trader kan du nyttja ett ännu större utbud av indikatorer och oscillatorer. Likt onlinetjänsten har du även möjligheten att använda ett ritverktyg direkt i grafen med tillgång till olika linjetyper och figurer samt Fibonacci. Som förval presenteras du med en viss grafprofil, med tillgång till att snabbt byta till andra profiler. Dessutom kan du spara en individuellt anpassad mall med de indikatorer och oscillatorer du vill använda.

trading-terminaler

Använd Investtech direkt i onlinetjänsten

Hos Pareto Securities får du tillgång till abonnemanget Investor+ Norden med färdiga analyser av alla aktier i Norden, tillgång till Investtechs modellportfölj och en mängd andra verktyg. Analyserna uppdateras dagligen med bland annat marknadskommentarer, dagens case, börsbarometer och indexvärderingar.

Observera att Pareto Securities endast vidaredistribuerar analyser framtaget av Investtech. Pareto Securities har inte gjort några ändringar i materialet som är framtaget av Investtech.

Är du intresserad av teknisk analys och vill veta vad Pareto Securities kan erbjuda dig?

Ett dedikerat team av aktiemäklare med lång erfarenhet av handel och trading ger dig snabb och professionell hjälp. Vi kan hjälpa till med både tekniska och marknadsrelaterade frågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett samtal om vad vi kan erbjuda dig som investerare.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.
Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.