Nytt samarbete: Pareto Securities x Unga Aktiesparare

Från och med den 1 september 2023 får alla unga aktiesparare möjligheten att ta del av ett specialerbjudande hos Pareto Securities.

Dela med andra

Nytt samarbete: Pareto Securities x Unga Aktiesparare

Pareto Securities

Som en av Nordens ledande oberoende investmentbanker är det naturligt för oss på Pareto Securities att samarbeta med Unga Aktiesparare för att öka kunskapen om kapitalmarknaderna hos unga som vill investera själva, eller en dag arbeta inom finans. Hos oss får du tillgång till fundamental bolagsanalys samt handelsverktyg anpassade för traders och kapitalstarka investerare. Få den bästa utgångspunkten för framgång på aktiemarknaden och handla aktier som proffsen hos Pareto Securities.

Unga Aktiesparares VD, Henrik Johansson, berättar mer om det nya samarbetet.

Varför har Unga Aktiesparare ingått ett samarbete med Pareto?

Vi på Unga Aktiesparare letar alltid efter nya samarbetspartners som har fokus på att ge unga investerare bättre förutsättningar att lyckas med sina investeringar. Det kan vara allt från lägre courtage, andra avgifter eller verktyg. Då kändes Pareto Securities som en klockren partner.

Finns det något du uppskattar extra i Pareto Securities erbjudande?

Personligen tycker jag courtaget och de låga växlingsavgifterna är det som sticker ut. Detta är något jag uppmanar alla unga att kolla en gång extra på, speciellt om man är väldigt aktiv i sin portfölj.

Kan du berätta lite kort om Unga Aktiesparares verksamhet?

Absolut! Unga Aktiesparare är Sveriges största ungdomsförbund för aktieintresserade. Föreningen bedriver en ideell verksamhet med fokus på att ge unga personer en bättre ekonomisk hälsa och göra bättre investeringar.

Pareto Securities egna Pavas Mehra har också några ord att säga om det ny samarbetet:

Vi är väldigt glada över att inleda ett samarbete med Unga Aktiesparare! Nu börjar det förvisso bli några år sedan, men jag lärde mig mycket från Unga Aktiesparare när jag var medlem som student. Det känns väldigt kul att kunna erbjuda unga samma verktyg som professionella investerare använder varje dag för sin handel. Håll utkik efter flera roliga events framöver!

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES