Pareto Securities | Unga aktiesparare

Som medlem hos Unga aktiesparare får du ett unikt erbjudande när du blir kund hos Pareto. Vi har en komplett lösning för aktiehandel online där du som kund har tillgång till handel i 14 länder.

Registrera dig på 3 minuter med BankID

  • Aktiehandel från endast 19 SEK / 0,03%
  • Full tillgång till vårt analysutbud*
  • Fondhandel med plattformsavgift
  • Avancerad aktiehandel
  • Minska växlingsavgifterna med nettoväxling

Aktiehandel i 80 % av världens kapitalmarknad till lågt pris

Som medlem hos Unga aktisparare får du tillgång till ett specialerbjudande hos Pareto. Hos oss kan du handla elektroniskt på 14 marknader och i Sverige handlar du till vårt absolut lägsta minimicourtage (19 SEK). Dessutom, när du lägger en order går den via vår avancerade Smart Order Router (SOR), som genom att ha tillgång till majoriteten av likviditeten på marknaden (börser, MTF:er, Darkpools) säkerställer bästa pris och volym vid utförande av order.

Vi tillhandahåller elektronisk handel i värdepapper noterade i Sverige, Norge, Danmark, Finland, USA, Kanada, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Nederländerna, Belgien och Schweiz. Tillsammans utgör dessa marknader ca. 80% av det globala börsvärdet.

Hos oss får du tillgång till handel på för- och eftermarknaden på Nasdaq och New York Stock Exchange i USA.

Marknad

Sverige

Norge

Danmark

Finland

USA

Tyskland

Frankrike

Nederländerna

Belgien

Spanien

Italien

Storbritannien

Schweiz

Kanada

Hemsidan

 

Infront

Använd vår Onlinetjänst för att handla aktier i Norden och USA. För att få tillgång till marknadsdata samt handla på andra marknader behövs Infront Web Trader, Infront Mobile eller det mer avancerade verktyget Infront Active Trader.

Ta del av Pareto Securities erbjudande för Unga aktiesparare

  1. Registrera dig som kund
  2. Skicka ett mail till clientservice.se@paretosec.com med medlemsnummer.

Få tillgång till vårt breda analysutbud

Vårt analysteam täcker ett stort antal bolag noterade på de nordiska börserna, samt vissa internationella bolag i samma sektorer. Vi erbjuder bland annat aktieanalyser, branschanalyser och modellportföljer. Månadsportföljen – Månadsvisa uppdateringar med våra analytikers rekommendationer. Utöver detta får du som kund nyheter från en rad nyhetskällor och uppdaterad finanskalender, med relevanta företagshändelser samt uppdaterat material från Pareto-TV i form av kommentarer, podcasts och bolagspresentationer.

* För att bevara analystillgång krävs det att du genererar minst 100kr/mån i courtage.

En unik prismodell för fondhandel

Till skillnad från många andra banker och mäklarhus tar vi inte ut den provision distributören (banken/mäklarhuset) får från fondbolaget. Vi betalar ut all returprovision till dig som kund, vilket innebär att du får tillbaka upp till 50% av de löpande kostnaderna. Istället betalar du alltid 0,2% i plattformsavgift på dina fonder. Således blir det mer transparant för dig som kund samt att avgiften du betalar ofta blir lägre. Hos oss är kostnaden för fond: löpande kostnader - returprovision + plattformsavgift + ev. övriga avgifter. Notera att kostnaderna skiljer sig beroende på fond.

Tårtdiagram för fondavgift. Inklusive förvaltningsavgift, returprovision och plattformsavgift.

Är du medlem hos Unga aktiesparare och tycker att erbjudandet låter intressant?

Ett dedikerat team av aktiemäklare med lång erfarenhet av handel och trading ger dig snabb och professionell hjälp. Vi kan hjälpa till med både tekniska och marknadsrelaterade frågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett samtal om vad vi kan erbjuda dig som investerare.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.
Minska växlingsavgifterna - Valutakonto eller nettoväxling

Nettoväxling
Om du handlar aktier i en annan valuta än SEK växlar vi dina affärer automatiskt innan marknaden öppnar nästa dag. Hos oss betalar du endast för växlingen av nettohandelsbeloppet, dvs. skillnaden mellan köp och sälj i en valuta under en handelsdag.

Valutakonto
Med ett valutakonto kan du hantera valutaexponeringen i din portfölj samt minska handelskostnaderna. När du har ett valutakonto kopplat till depå och ISK växlar du själv. Köp och försäljningar av utländska aktier debiteras och krediteras i respketive valuta. Således betalar du inga löpande växlingsavgifter. Med ett negativt saldo på ditt valutakonto debiteras du ränta enligt prislistan.

Onlintjänst med avancerade funktioner

Med vår handelslösning får du tillgång till snabb och säker handel i Norden och USA via vår Smart order router (SOR), som säkerställer bästa pris när din handel genomförs. Du får även tillgång till ett användarvänligt men avancerat grafverktyg för teknisk analys. Dessutom är Paretos analyser integrerade för bolagen under bevakning. Hos oss är du inte begränsad till simpla limit-ordrar, utan du har möjligheten att använda olika ordertyper, så som: stop-loss, marknadsorder, fill or kill, med mera. Vi erbjuder dig även chansen att handla med flertalet algoritmer.

En datorskärm Pareto Securities Onlinetjänst