Exeger: "Vår nya produkt har tagits emot väl" / Pareto Securities' Renewable Energy & Cleantech

Intervju med Giovanni Fili, vd på Exeger under Pareto Securities' Renewable Energy & Cleantech Conference

Dela med andra

Exeger:

Pareto Securities

Den 13 oktober anordnade vi vår årliga Renewable Energy & Cleantech Conference som vi sänd live från Stockholmskontoret. 30 bolag inom sektorn presenterade och som lyssnare kunde man ställa frågor till bolagen i en efterföljande Q&A som modererades av våra analytiker.

Listan med bolag som presenterade innehöll både svenska och norska bolag, listade som olistade och täckte flera steg av utvecklingen och industrialiseringen av ny och ren energi. 

Exempel på bolag som deltog: Powercell, Renewcell, Minesto, Exeger, Azelio, Climeon, Hexicon, Corpower, Beyonder, Quantafuel och X-shore.

Exeger är onoterat med kan handlas hos Pareto Securities. Läs mer här

 

Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES