BioInvents storägare: ”Därför har vi investerat”

BioInvent International är ett svenskt forsknings-, och läkemedelsföretag med fokus på klinisk framtagning och utveckling av bland annat antikroppsläkemedel för immunterapi mot cancer.

Dela med andra

BioInvents storägare: ”Därför har vi investerat”

Pareto Securities

Omega Funds är en av storägarna i BioInvent och i den här intervjun berättar Vincent Ossipow varför de investerat i bolaget och vad han tror om framtiden.

Pareto Securities har aktiv analystäckning på en rad bolag i sektorn, alla tillgängliga på vår kundweb. Se analys

Please refer to important disclosures here.

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES