Onlinehandel

Hos oss får du en komplett handelslösning för dig som vill handla aktier online och du väljer själv hur avancerad handelsplattform du vill använda.

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig.

Registrera dig på 3 minuter med BankID

  • Global aktiehandel i 14 länder
  • Trading och avancerad aktiehandel
  • Flexibla lösningar för valutaväxling
  • Diversifiera din portfölj med fonder
  • Obligationshandel och aktieanalys
  • Värdepapperskredit och intradagskredit

Handel hos Pareto Securities

Hos Pareto Securities kan du som kund bygga upp en diversifierad portfölj genom handel av aktier och andra värdepapper på 14 olika marknader. Du får bland annat tillgång till aktiehandel i USA med flertalet unika och avancerade funktioner för att underlätta din handel. Som kund hos Pareto får du tillgång till de mest avancerade verktygen och tillgång till "state-of-the-art" infrastruktur. Oavsett på vilken marknad du handlar på sker orderutförandet vi vår smart order router, som säkerställer bästa pris (best execution) och likviditet. Är du intresserad av fondhandel så erbjuder vi 300 noga utvalda fonder med en unik prismodell. Hos Pareto har du även möjlighet att handla onoterade aktier, obligationer samt att delta i nyemissioner.

Marknad

Sverige

Norge

Danmark

Finland

USA

Tyskland

Frankrike

Nederländerna

Belgien

Spanien

Italien

Storbritannien

Schweiz

Kanada

Hemsidan

 

Infront

Hos oss får du en komplett helhetslösning för aktiehandel i utländska aktier. Vi tillhandhåller elektronisk handel i värdepapper på hela 14 marknader som tillsammans utgör ca. 80% av det globala börsvärdet. Amerikanska aktier är populära bland våra kunder. Som kund får du möjlighet till blankning i USA samt tillgång till fler handelstimmar på de amerikanska börserna genom handel i för- och eftermarknaden. Utöver aktier och fonder kan du handla tusentals börshandlande fonder (ETF:er) samt certifikat (ETN:er) på dessa marknadsplatser, däribland Amerikanska ETF:er*. Läs mer om handel med utländska aktier
*Endast tillgängligt för professionella kunder.

Flexibla växlingsalernativ - valutakonto eller nettoväxling

Ett valutakonto kopplat till både ISK ock depå, passar dig som frekvent handlar amerikanska aktier. När du handlar i USA med valutakonto får du dina avräkningsnotor i USD. Detta innebär att du slipper betala dyra växlingsavgifter varje gång du får ett avslut.

Om du inte har ett valutakonto kommer dina transaktioner i en annan valuta att växlas automatiskt. Hos Pareto Securities har vi nettoväxling som standard. Det betyder att du endast betalar växlingsavgift på skillnaden i likvid mellan alla köp och sälj i USD under en handelsdag. Läs mer om priserna för automatisk växling

Handlar du aktivt och vill veta vad vi kan erbjuda dig?

Ett dedikerat team av aktiemäklare med lång erfarenhet av handel och trading ger dig snabb och professionell hjälp. Vi kan hjälpa till med både tekniska och marknadsrelaterade frågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett samtal om vad vi kan erbjuda dig som investerare.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.
Trading och avancerad aktiehandel

Hos oss får du handelslösningar med avancerad funktionalitet anpassade efter dina behov som trader. Alla ordrar går vi via vår avancerade Smart Order Router (SOR), som genom att ha tillgång till majoriteten av likviditeten på marknaden (börser, MTF:er, Darkpools) säkerställer bästa pris och volym vid utförande av order.

trading-terminaler

Fördelar med att handla hos ett ledande nordiskt mäklarhus

Dra nytta av den kunskap, verktyg och möjligheter på aktiemarknaden som ett mäklarhus ger dig. Som kund hos oss får du tillgång till ett brett utbud av verktyg och investeringsmöjligheter online och kan vid behov ta del av vår expertis.

Datorskärmar med aktieanalys

Fundamentala bolagsanalyser

Pareto Securities analysteam täcker ett stort antal bolag noterade på de nordiska börserna, samt några av de viktigaste internationella bolagen i samma sektor som dessa. Få tillgång till bland annat sektor- och bolagsanalyser samt analytikernas Top Picks.

En aktiemäklare som sitter vid sin dator och talar i telefonen

Emissioner och börsintroduktioner

Sedan 2006 har Pareto Securities deltagit i mer än 65 börsintroduktioner och tagit in mer än 60 miljarder USD i eget kapital och lån till våra företagskunder. Kunder hos Pareto kan enkelt delta i emissioner och börsintroduktioner.

Stigande blå graf

Handla högavkastande obligationer

Pareto Securities är ledande i Norden inom högavkastande (High Yield) obligationshandel och hjälper institutioner med att ta in kapital genom emission av nya obligationer. Detta innefattar såväl Investment Grade som High Yield.

En unik prismodell för fondhandel

Hos oss kan du effektivit diversifiera din portfölj med olika typer av fonder. Till skillnad från en traditionell avgiftsstruktur där avgiften inkluderar fondavgift och fondprovision, har vi på Pareto nu introducerat Plattformsavgift. Det innebär att du får tillbaka all returprovision och istället betalar en plattformsavgift. Således blir det mer transparant för dig som kund samt avgiften du faktiskt betalar ofta blir lägre.​

Affärsman med en portfölj i handen

Värdepapperskredit och intradagkredit

Med tillgång till värdepapperskredit kredit får du en flexibel finansiering av din portfölj med möjlighet till att öka exponeringen på värdepappersmarknaden när du så önskar. Vi erbjuder även:

  • Intradagskredit gör att du dagligen kan öka ditt disponibla belopp för aktiehandel motsvarande ditt egna kapital utan extra kostnader.
  • Blankning kan kombineras med värdepapperskredit och intradagskredit och därmed ge dig en unik flexibilitet i marknaden.

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.