Kinnevik / ”Vi är extra exalterade över Health care-investeringarna”

Pareto Securities analyschef Stefan Wård är positiv till Kinnevik och har höjt riktkursen till 290 kr aktien från 262.

Dela med andra

Kinnevik / ”Vi är extra exalterade över Health care-investeringarna”

Pareto Securities

Zalando och Livongo har gått starkt på börsen vilket bidrar till en ökning av de listade tillgångarna i Kinnevik. Wård tror även att värdet i de olistade tillgångarna kan komma att öka. Hälsovårdinvesteringarna Livongo och Babylon tycker han ser extra intressanta ut, samtidigt som han tror att Zalando kommer fortsätta att gynnas av online-trenden. 

Pareto Securities har aktiv analystäckning på en rad bolag i sektorn, alla tillgängliga på vår kundweb. Se analys

Please refer to important disclosures here.

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES