Paretos bästa investeringsidéer 2021

Våra analytiker har valt ut sina bästa case inför 2021 i form av Azelio, Sedana Medical, Qleanair, Klövern, Kambi och Storytel.

Dela med andra

Paretos bästa investeringsidéer 2021

Pareto Securities

Sedana Medical har tagit fram ett koncept för att på ett nytt sätt söva eller sedera människor ligger på intensivvården och som inte själva kan andas utan som måste kopplas till en ventilator.

Qleanair utveckar utrustning för att rena luft. Idag framförallt mot passiv rökning där Japan är en stor marknad. Men bolaget har också produkter som renar luft i hälsovårdssektorn och i publika miljöer.

Klövern är ett fastighetsbolag som äger drygt 80% kontor och har under senaste decenniet gjort en geografisk renodling där man gått från mindre orter till att ha en allt större procentuell exponering mot större städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och New York.

Kambi är en sportboksleverentör som står inför en tillväxtresa i USA när fler och fler delstater öppnar upp för betting.

Storytel är en av världens srösta prenumerationsstjänster för streaming av ljudböcker och e-böcker. Ljudboksmarknaden befinner sig i tillväxt och 2021 tror vi kundintaget utanför Norden tar fart på allvar.

Dessutom ingår Embracer bland favoriterna.

 

Please refer to important disclosures here.

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande.

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES