Pexip Q2-rapport / "De kommer dubbla antalet anställda"

Pexip släppte sin Q2 rapport den 12 augusti.

Dela med andra

Pexip Q2-rapport /

Pareto Securities

Det var redan känt att de skulle ha en stark ARR-utveckling, men Paretos analytiker Dennis Berggren hade inte räknat med att software licensförsäljningen skulle vara så stark i Q2. Detta hade en betydande påverkan på försäljningen och resultatet. Försäljningen kom in 17% över konsensus.

I denna rapport kommunicerar inte bolaget någon kortsiktig framtidsprognos men däremot så säger bolaget att de siktar på att ha mellan 350-400 anställda vid slutet utav 2020. Vilket är mer än en dubbling av antal anställda som de hade i slutet av 2019.

Pareto Securities har aktiv analystäckning på en rad bolag i sektorn, alla tillgängliga på vår kundweb. Se analys

Please refer to important disclosures here.

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES