QleanAir / “Luftrening är en jätteexpansiv bransch”

Det finns en stor potential i bolaget och analytiker Anders Roslund hoppas på att de nya områdena ska kunna växa 15-20% årligen.

Dela med andra

QleanAir / “Luftrening är en jätteexpansiv bransch”

Pareto Securities

QleanAirs affär har inledningsvis varit rökkabiner. I Sverige där rökning inte längre är lika vanligt har försäljningen minskat men i Japan är det fortfarande en jättemarknad. Japan är nu den största enskilda marknaden. Det som gör bolaget intressant är att man för fem år sedan startade upp två nya enheter som istället gör luftrenare för industriella applikationer. Det finns en stor potential i bolaget och analytiker Anders Roslund hoppas på att de nya områdena ska kunna växa 15-20% årligen.

 

Please refer to important disclosures here.

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande.

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES