Selected Small Caps - maj / "De bästa idéerna vi har inom Small Caps"

Swedish Selected Small Caps är en analysprodukt från Pareto Securities där analytikerna valt ut deras bästa småbolagscase.

Dela med andra

Selected Small Caps - maj /

Pareto Securities

Bolagen som ingår i analysen är Azelio, Cibus, Embracer, Hexatronic, Jetpak , Mips, Storytel och Vostok New Ventures.

I intervjun går analyschef Stefan Wård igenom analysen och ger en översiktlig bild av bolagen. Vi kommer gå in djupare i respektive bolag i separata intervjuer under våren. Har ni frågor om bolagen är ni välkomna att höra av er till @ParetoSecSE på twitter eller till matilda.karlsson@paretosec.com

Pareto Securities har aktiv analystäckning på en rad bolag i sektorn, alla tillgängliga på vår kundweb. Se analys

Please refer to important disclosures here.

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande.

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES