Paretos Månadsportfölj | Augusti 2023

Paretos Securities månadsportfölj föll med 1,4 procent i juli jämfört med Stockholmsbörsen (OMXSGI) som föll med 0,3 procent. Portföljbolagen som presterade bäst var Betsson (+10,9%), Camurus (+6,8%), och QleanAir (+6,4%).

Dela med andra

Paretos Månadsportfölj | Augusti 2023

Pareto Securities

Please refer to important disclosures here.

IN: EmbracerGIGSEKSecuritasStorytelW5 Solutions

UT: BetssonFiloCamurusSedanaADDvise

Kunder hos Pareto kan läsa analytikernas kommentarer till samtliga bolag i Månadsportföljen. Logga in och läs rapporten.


För mer detaljer om den nuvarande månadsportföljen, läs mer här.

Detta ska inte ses som investeringsrådgivning. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust. Please refer to important disclosures here.

Mer om Pareto Securities

Utöver månadsportföljen har vi även en bred analystäckning inom en rad olika sektorer. Läs mer om vår aktieanalys.

Vi erbjuder en ledande handelslösning online för aktier och du kan givetvis handla i samtliga bolag som ingår i vår månadsportfölj.

Som kund på Pareto får du dessutom tillgång till värdepapperskreditintradagskredit och blankning.

Ta kontakt med vårt online-team om du har några frågor, så hjälper vi dig att finna en handelslösning som passar dig. Du når oss på 08-402 52 10, eller genom att skicka e-post.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES