ONLINEHANDEL

Mängder av investeringsmöjligheter

Som kund hos Pareto Securities får du ta del av kunskapen, verktygen och möjligheterna som ett ledande nordiskt mäklarhus kan erbjuda dig. Handla med avancerade handelstjänster på 14 marknader, få tillgång till fundamentala aktieanalyser på hundratals nordiska aktier samt få snabb service från erfarna aktiemäklare.

Onlinehandel

Få tillgång till aktieanalyser, personlig mäklarkontakt, tekniskt avancerade handelsverktyg och vårt transaktionsflöde. Upptäck fördelarna med trading hos ett ledande nordiskt mäklarhus.

Utlandshandel

Bygg din internationella portfölj hos oss genom att handla aktier och värdepapper på 14 marknader med valutakonto. Missa inte heller de stora prisrörelserna i handeln före och efter marknaden i USA.

Trading och avancerad aktiehandel

Vill du ha tillgång till största möjliga likviditet och bästa pris eller är orolig för ”latency” och behöver snabba marknadskopplingar? Hos oss får du de mest avancerade verktygen och tillgång till "state-of-the-art" infrastruktur.

Onoterade aktier

Hos oss har du möjligheten att investera i svenska bolag i en tidig fas genom att handla onoterade aktier. Du kan enkelt hålla dig uppdaterad med aktiekurserna på populära onoterade aktier via vår hemsida.

Fondhandel

Hos oss hittar du ett brett utbud med fonder där vi betalar tillbaka all returprovision till dig som kund. Istället betalar du en fast plattformsavgift.

Obligationer

Hos Pareto Securities får du som privatperson möjlighet att handla med obligationer i sekundärmarknaden, samt att delta i nyemissioner av obligationer på primärmarknaden.

Prislista

Hos oss handlar du värdepapper med en courtageklass anpassad efter ditt handelsmönster och behov.